fredag 12 september 2014

Jimmy Åkesson....

Nu tror väl media och framför allt Expressen och Sveriges Radio att man slagit i den sista spiken för Sverigedemokraterna när man "avslöjar" att Åkesson spelar på nätcasino. Och vad är det för fel med det, inget brottsligt så vitt jag känner till. Alla människor har hobbyverksamheter, en del spelar på hästar, andra samlar frimärken, eller håller på med släktforskning. så länge man inte skadar andra människor eller begår brott så är det väl ok, vissa ägnar hela livet åt fotboll eller annan sport och det blir också ett beroende. Vissa blir alkoholister eller kedjeröker så vad är det som är så förfärligt att man tycker om att spela poker t ex i slutet sällskap eller på nätet.

Men media har hela valperioden ägnat sig åt systematisk förföljelse av alla som tillhör eller sympatiserar med Sverigedemokraterna. Den verksamheten är inte förenlig med vårt demokratiska samhället, det är helt klart.

Vi har åsiktsfrihet, tryckfrihet och andra friheter garanterade i vår grundlag och det är hög tid att media respekterar detta.

Troligen kommer SD att få ännu fler röster efter denna "skandal".

Hälsningar

Sten E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar