onsdag 12 mars 2014

Märklig minister......

....blev intervjuad i Aktuellt i kväll. Hon är tydligen arbetsmarknadsminister och heter Svantesson.
Är hon programmerad som en robot eller manipulerad på annat sätt? Hon upprepade ett mantra hela tiden, "på måndag börjar en ny generaldirektör och han skall inte börja med att vila på sin post" eller nåt liknande. Hela tiden upprepade hon detta att på måndag etc etc etc då skall ni få se på trissor, då skall allt ändras och så skall vi uppnå himmelriket.
Det gäller bara att se var problemen ligger och fokusera på detta, lätt som en plätt. Man tar sig för pannan, var kommer dessa missfoster från, vilken planet har släppt i från sig dessa människor, eller vad dom nu är för något.
Hälsningar
Sten E

Livets Ords ledare....

....Ulf Ekman konverterar till katolik och lämnar Livets Ord.
Egentligen märkligt, men han kanske funderar på att kandidera till nästa påve när den tiden kommer?
Sten E

Det försvunna planet....

....Boeing 777.
troligen har det att göra med något som hänt i cockpit hos piloterna, den automatiska signalen som går ut o visar planets position har stängts av på grund av någon outgrundlig anledning. Planet forsar fram i luften utan kontakt med någon, något med luftkonditioneringen kanske har hänt som slagit ut alla passagerarna och piloterna ( har hänt förr) och planet har flugit på autopilot tills bränslet tagit slut och sen störtat i havet.
En "normal" kapning brukar ge någon en chans att höra av sig genom larmknappar i cockpit eller nån passagerare som kan använda sin mobiltelefon.
Mycket mystiskt!
Sten E