söndag 24 april 2016

Hela havet stormar i MP....

Nu är det full jakt på muslimer i våra svenska partier, det är faktiskt skrämmande hur media kan hantera sina s k nyheter och vilka följdverkningar som detta riskerar att få.
Kaplan fick avgå ur regeringen och sitter givetvis väldigt löst i sitt parti också. Den andre gubben som inte ville ta en kvinnlig reporter i hand sitter också väldigt löst. Han måste i varje fall göra en jättestor pudel om han vill komma fram i svensk politik.
Men, och nu kommer jag till min poäng: Vad händer med de andra partierna som har muslimer på ledande poster, eller som har medlemmar som är muslimer? Hur skall dom känna sig i olika sammanhang, uttittade, misstänkliggjorda eller annat som inte sägs öppet.? Kommer dom att bli tillfrågade om nya karriärmöjligheter inom politiken? Kommer partierna att våga nominera muslimer inom olika politikområden i framtiden?
Kommer vi att få uppleva ett angiverisamhälle likt Östtyskland på sin tid, eller i Amerika på 50-talet när man öppet och i det fördolda jagade kommunister?
Frågorna är relevanta att ställa, svaren är inte speciellt behagliga att tänka därför att media bryr sig inte om följdverkningarna av sina s k scoop när det gäller att tänka egoistiskt.
Det är tid för staten Sverige att ta i tu med dessa strömningar.
Synpunkt?
Hälsning
Sten E

Stackars Romson, hon är utsatt för ett drev.....

Ordet OLYCKA har väldigt många synonymer, t ex haveri, katastrof, tragedi, förstörelse, motgång, krasch etc etc. Det är bara att slå upp i nån ordbok så förstår man att ordet olycka i samband med 11/9 händelserna i New York är lika rätt som att kalla händelsen för terrorhandling. Men det förutsätter givetvis att man är kunnig i språket och öppen för olika tolkningar, ingen förringar den andra tolkningen.
Hälsningar
Sten E