fredag 14 november 2014

Ingen ubåt i skärgården!!!!

Presskonferensen om den påstådda ubåten blev lika löjlig och barnslig som allt annat som hänt i den här processen. Man presenterade s k bevis i form av den gamla suddiga fotografierna som kan bevisa vad som helst, dock ingen ubåt. Nu sa man att det handlar om att luft från ubåten blåser ut på ovansidan av farkosten och att det var detta som visades som ett vitt skrov på bilden.
Herregud säger jag bara, är det den här försvarsmakten som skall försvara landet i händelse av angrepp?
Motståndarna, om det nu finns sådana i vår omvärld ser inte Sverige som ett hot, absolut inte, snarare som ett clownland!
Kommentar?
Hälsningar
Sten E

Ubåten igen!!!

Nu har det kallats till presskonferens för att redovisa att det visst var en ubåt i den svenska skärgården för en tid sedan. Och alla journalister o fotografer springer nu som skållade råttor för att få bästa plats på pressmötet.
Svamlande experter kommer att visa bilder, suddiga och otydliga, och förklara att "det sammantaget med tidigare informationer man kan konstatera osv osv" att det har varit en underrättelseverksamhet i vattenvolymen. Detta eller annat svammel kommer att redovisas och återberättas i alla tidningar landet runt.
Det är ju löjligt!
Kommentar?
Hälsningar
Sten e

torsdag 13 november 2014

Väljarundersökningen idag!

Ganska intressant. Alliansen går framåt och S+MP lite bakåt, skillnaden idag är en ynka procent.
Är det nån mening med sådana undersökningar? Vi har ju haft ett val för ca två månader sedan, det var likadant förra gången, regeringspartierna backade och oppositionen gick framåt men på valdagen visas ett resultat som gäller de kommande 4 åren.
Men man kan vända på skutan och tänka så här:

Moderaterna går framåt, beror det på att Reinfeldt slutade?

Centern går framåt, beror det på att Lööf inte har något inflytande på regeringspolitiken?

KD, FP hörs inte av i politiken, bidar man sin tid för att kanske ta emot Löfvéns utsträckta hand vid lämpligt tillfälle?

V och SD verkar att ha en stabil bas för sina siffror.

Som sagt, allting har två sidor, minst.

Hälsningar
Sten E