torsdag 22 september 2016

Sverige en modern Sovjetstat?

Den tidigare ministern Björn Rosengren sa en gång för länge sedan när han trodde att TV kamerorna var avstängda att Norge var den sista Sovjetstaten. Jag minns inte hur han motiverade detta påstående, men idag när man hör den lille mannen Morgan och hans långe vapendragare Anders berätta hur man tänker genomföra näst intill en diktatur så tänkte jag genast på Rosengrens uttalande.
Därför ställer jag frågan: Är Sverige på väg att bli en ny Sovjetstat??
Att påstå att Sverige värnar asylrätten är väl årets skämt!
Och då kommer det från socialdemokrater som tjatar om alla människors lika värde, som för övrigt är en feltolkning som har spridit sig i hela samhället. Ursprungligen menade den som första gången yttrade dessa ord "värdighet" inte värde, det är en jäkla skillnad, men ingen som yttrar dessa "bevingade" ord tänker efter vad dom betyder.
Värdighet har och skall alla människor ha och bemötas efter, värde är en helt annan sak och kan utläsas i taxeringskalendern.
Synpunkt?

Hälsningar
Sten E





onsdag 21 september 2016

Nu börjar det bli lite mycket i Borås stad!

Högsta kommunledningen borde ta sig en funderare på vad som händer i kommunen.

1) Orangeriet?
2) Kongresshuset?
3) Den s k pisserännan mitt i stan?
4) Världens största satsning på Sobackens utbyggnad, minst 3,2 MILJARDER???
5) Höghastighetsbanan genom eller under stan??
6) Lärarna på Fjärdingsskolan som har sagt upp sig, ca 10 st???
m m

Alla som bor i Borås och läser Borås Tidning vet precis vad jag menar.

Det är nog tid att byta ut kommunledningen mot kompetent personal, jag menar mot personer som har kompetens att SÄGA NEJ när det är på väg att gå helt överstyr, personer som kan släppa på sin prestige och inse att man kan faktiskt ha fel även om man är s k folkvald politiker.

Synpunkter?
Hälsningar
Sten E