lördag 3 augusti 2013

Aktivitetsrapporter ????

"Förnedrande aktivitetsrapporter visar egentligen respekt för individen"????  En sån argumentering och omskrivning av ett sjukt system som endast har till syfte att trycka ner den som redan ligger, beskrives ofta i de allra blåaste av blåa tidningar, men inlindat i alla möjliga floskler med positiva ord o meningar.
Är det detta prenumeranterna betalar dyrt för?
"Det sovande folket", vakna!
Och ni som ännu inte läst Herr Statsministerns innersta tankar från 1994, skaffa biljett till teaterföreställningen i Stockholm.
Boken är indragen och det går tydligen inte att ladda hem den från nätet heller numera. Undrar vem som initierat detta?
Men jag har den!
Hälsningar
Sten E.

torsdag 1 augusti 2013

Journalister!

Den eviga frågan om vad som kom först: Hönan eller ägget? Frågan kan appliceras på journalister: Är en person som blir journalist från början en otrevlig, arrogant, insinuant person, eller är det utbildningen som formar personen i fråga till en arrogant, otrevlig, insinuant person?
Det är mänsklighetens stora fråga för närvarande och kanske för evigt.
Synpunkt? I så fall, ring in!
Hälsn
Sten E

"Tiggarna" på gator o torg i våra städer.....

Dom är inga tiggare, dom ingår i internationella ligor som flyttar runt i våra städer och mellan våra städer. Där det finns möjlighet att lura dumma svenskar att ge pengar, ja där sitter dom i ur o skur, insvepta i filtar och på sitt underlägg. Moderna iPhones har dom och rör sig på kommandon från "hövdingar" som hämtar o lämnar dom på utvalda platser. Dom säger sig ha barn som svälter eller nån anhörig som behöver hjälp. Det är bluff alltsammans.
Jag ger aldrig en enda krona till "tiggarna".
Det är enda sättet att få stopp på eländet!
Hälsningar
Sten E.