onsdag 23 september 2009

Massvaccineringen.......

Det talas inte så mycket om svininfluensan längre. Vad beror det på? Det kanske var en överdrift av myndigheterna att uppgradera den till pandemi. Det är tydligen så att då ställs helt andra krav på regeringar m fl att agera enligt förutbestämda planer. Men det är väl ok att vi förskonas från hemskheter som är okända för oss.
Däremot tycker jag att Vägvärket skall föreslå massvaccinering för alla bilförare mot fortkörning.
T ex genom en obligatorisk kontrollbesiktning av förarna en gång om året om deras körkunskaper m m.
Vi har ju en årlig kontroll av bilarna, varför då inte av förarna också?

Klimathotet?

Just nu reser Reinfeldt land o rike runt för att försöka övertyga världens ledare att gå med på vansinniga förslag för att "rädda miljön". Mötet i Köpenhamn i december riskerar att bli ett gigantiskt fiasko och det är egentligen deras eget fel.

Jag säger bara ett ord : ISTIDEN eller istiderna, för vi har haft ständigt återkommande perioder av stora eller små istider på jorden under dess livstid.

Alltså, klimatet blev drastiskt kallare och istiden inträdde, så varade det i flera tusen år, därefter inträdde en global uppvärmning som smälte isarna, ibland upp till 1000 m tjockt lager och så försvann den istiden. Så har det alltid varit på jorden, och detta kommer att inträffa fler gånger i framtiden.

Mig veterligen fanns inga oljeeldade hus eller bensinslukande bilar eller flygmaskiner på den tiden.

Men vi koncentrerar oss bara på korta perioder för att därefter slå larm om att förändringarna är katastrofala. Men allting är naturligt och ingenting som vi i det stora hela kan göra speciellt mycket åt.

Men politikernas rädsla för sin egen position kommer att kosta oss vanliga människor ohyggligt mycket pengar.