lördag 27 juni 2009

Pirate Bay... domaren var inte jävig...

Rättsrötan visar sitt fula tryne igen. Varenda människa i det här landet inkl alla advokater, dock inte de korrupta advokaterna som företräder upphovsrättslobbyn som betalade böterna på 30 mlj, inser ju med en dåres envishet att Nordström var jävig så det stänkte om det. Men han är kanske JESUS, återuppstånden som vi andra skall se som TOTALT RÄTTVIS I SITT DÖMANDE. Men grejen är att han också är av kött o blod med alla fel o brister och kanske hemliga böjelser som alla andra människor har. Att han är domare gör inte honom till en supermänniska. Att Hovrätten gjorde den här bedömningen är också ett utslag av att dom gubbarna gör allt för att skydda varandra i vått o torrt. Det betyder att även dessa gubbar anser sig stå över människors rätts- rättvisemedvetande.
Nä fram för rättvisa = rätt.
Hela samhälleet håller på att krackelera och det kommer att gå fort. Revolutionen rycker allt närmare i en rasnde fart.

torsdag 25 juni 2009

Papperstidning v/s nätupplaga...

Tack Borås Tidning för att man varje morgon kan sitta vid köksbordet och njuta av att hålla i en riktig tidning, känna spänningen när man bläddrar till nästa sida och inte vet vad som komma skall. Alla dessa fantastiska reportage om människor och deras livsöden är mycket rogivande och underhållande. Nättidning i all ära, men det är faktiskt lite besvärligare, man måste t ex ha en dator, internetuppkoppling och tid.....
På tal om www.... Jag blir så trött på all denna hänvisning till " och vill ni veta mer om detta så gå in på nätet www.hmhmhm.se för att läsa mer" Vad är det för trams? Man vill ju höra det direkt när nyheten kommer upp och man kanske sitter i bilen och lyssnar på radion, då har man ju ingen dator uppkopplad, åtminstone har inte jag det. Nä fram för att reportagen blir så kompletta som möjligt direkt i sändningen i stället.
Fortsätt att annonsera i tidningen, behåll prenumerationen så vi får behålla våra papperstidning.

Vallmon blommar....

Nu står vallmoängarna i full blom. Längs Inre Ringvägen i Malmö blommar vallmon för fullt, men det är inte många som hinner uppfatta detta. Här är rusningstrafik = just det , rusningstrafik. Varför har alla så bråttom? Har man inte hört talas om "brott lönar sig inte"?

onsdag 24 juni 2009

Rondellkörning....

Det är svårt det där med att köra in i en rondell och köra ut ur en rondell. Oftast får man en känsla av att bilister ÖKAR farten när man skall köra in i en rondell. Det bästa resultatet uppnås om alla drar ner farten för att möjliggöra att andra kommer in i den och lättare när man skall köra ut ur rondellen.
Max 30 km/tim borde vara tillåtet vid rondellkörning.

Rättvisa....

Rätt = rättvisa! Går det att uppnå?