fredag 7 augusti 2015

SD:s kampanj i Stockholms tunnelbana.

JK har konstaterat att det inte föreligger något brott från SD:s sida i samband med deras reklamkampanj.
Nu väntar alla med spänning på anmälan/åtal mot de människor som på eget initiativ rev ner stora delar av reklammaterialet på väggarna. Allt har ju filmats och det borde rimligen gå ganska lätt att hitta förövarna.
Om inte så tycker jag att de som gjorde detta skall anmäla sig själva, i konsekvensens namn.
För vi är väl lika inför lagen?
Hälsningar
Sten E

HBTQ o Pridelöjligheterna...

Vad är det för fel på alla dessa personer som varje år spökar ut sig i allsköns utmanande kläder och kroppsmålningar  för att visa upp sig och visa att man inte är som andra? Tror man att detta hjälper i kampen mot, ja kampen mot vaddå?
Normalt beteende tar aldrig såna uttryck.
Jag känner mig kränkt när jag konfronteras med detta.
Förargelseväckande beteende är det rätta ordet.
Förr kunde sådant anmälas till polisen för utredning, men i dagens läge är det helt omöjligt, kanske anmälaren skulle bli anmäld själv för hets mot folkgrupp??
Nu är flera städer på gång med liknande jippon och våra politiker springer benen av sig för att stå först i kön att "inte vara emot". Populism är det rätta ordet för deras agerande, för jag tror inte att dom själva "är såna".
Det var faktiskt bättre förr, eller hur?
Hälsningar
Sten E

tisdag 4 augusti 2015

Pride-parad fjanteri!!!

Vilka märkliga varelser som tycks längta efter att visa upp sig till allmänt beskådande år efter år i en så kallad parad.
Löjligt och förnedrande anser jag det vara, förargelseväckande beteende är ett annat uttryck.
Men hos politiker är det populism åtminstone vart fjärde år när det är riksdagsval att tala sig varma för detta spektakel.
Alla människor får ha vilka preferenser som helst för sitt leverne, men man behöver inte pracka på oss andra detta. Håll er för er själva, det vinner ni på i längden.
Synpunkt?
Hälsningar
Sten E

söndag 2 augusti 2015

Telefonkulturen i Sverige???

Sverige är bland de mest telefontäta länder i hela världen, men lik förbannat så är det nästan omöjligt att få någon att svara i telefonen OM vederbörande inte känner igen numret eller vet vem som ringer.
Det är en bedrövlig kultur som vuxit fram i spåren av smarta telefoner och den vedervärdiga nummerpresentatören som alla har.
Det var faktiskt bättre förr när man inte såg vem som ringde utan svarade för det kunde ju vara en ens egen mor eller nån annan person i närheten som absolut behövde få kontakt.
Synpunkt?
Hälsningar
Sten E