söndag 7 februari 2016

Socialdemokraternas kris är självvald!

Krisen är självvald. Så länge man prioriterar andra länders medborgare av alla slag på bekostnad av de egna medborgarna så kommer krisen att fördjupas och till slut finns inte partiet kvar med fler än de allra närmaste sörjande, dvs partiledningen och Verkställande utskottet. Givetvis riksdagsmännen också eftersom dom är mest intresserade av att tjäna ihop till sin pension.
Nu idag läste jag att regeringen kommer att uppmana de statliga myndigheterna som inte sysslar med säkerhetsfrågor att planera för att skaffa fram tusentals jobb för asylsökande. Återigen en åtgärd som riktar sig till andra länders medborgare på bekostnad av vi som bor i Sverige.
När skall regeringen komma på samma tanke när det gäller de tusentals svenska medborgare som går arbetslösa och som inget hellre vill än att få ett vanligt lönearbete? Det är snudd på landsförräderi av regeringen och dess företrädare att sätta utlänningar före våra egna. Det är min mening och den står jag för.
Generellt gäller att en regering och riksdag i första hand skall reformera landet för de egna medborgarnas väl o ve. Det är ju faktiskt vi som betalar skatt till staten och har därmed en gräddfil när resurserna skall fördelas.
Skulle det bli pengar över så kan man tänka sig att hjälpa andra!
Det finns så mycket man kan skriva om i den här saken, men det tenderar att bli en tegelstensroman så det får räcka så här långt.
Ett tips till Stefan Löfven är alltså: börja regera med svenska folkets bästa för ögonen så skall du se att opinionssiffrorna stiger direkt!
Synpunkt?
Hälsningar
Sten E