tisdag 28 februari 2017

Turkiet o Erdogan!!!

Ledaren för Turkiet kallar sig president, en annan beteckning och rättare sådan är diktator, blodtörstig och sadistisk.
Han har tydligen läst historien om Hitler och försöker nu kopiera hans eskapader i Turkiet, genom en kupp som tydligt visar att han själv hade iscensatt den, massarresteringar redan timmarna efter att kuppen "slagits" ned och så har det fortsatt. Tusentals människor fängslas och väntar åtskilliga år i fängelse och.......omvärlden står tysta o tittar på. Några enstaka protester från journalister hörs, men dessa beskylls tala i egen sak.
Var finns den effektiva och starka protesten från Sverige, EU, USA och andra demokratiskt sinnade nationer.
Komplett tystnad råder, i stället diskuterar man att omförhandla flyktingavtalet med EU som har givit Turkiet över 30 miljarder kronor i utbyte mot att landet tar emot några miljoner flyktingar och internerar dessa i flyktingläger som de också har stora likheter med Hitlers koncentrationsläger.
Men, Erdogan har tydligen inte hunnit läsa boken om Hitler färdigt!
Eller har han hoppat över kapitlet om den totala kollapsen för det tyska riket, den totala förstörelsen av nästan hela Europa och självmorden för Hitler och hans närmaste.
Det är det slutet som väntar Turkiets president Erdogan, var så säkra, gubbar av den låga kalibern inser aldrig själva var slutet finns. Andra måste visa vägen!
Synpunkter?
Hälsningar
Sten E

måndag 27 februari 2017

Säpo - vad f n håller man på med??

Jag hörde idag på nyheterna att Säpo har fångat en spion!  Man undrade direkt vad var detta, jo då visar det sig att inom en tibetansk invandrargrupp som består av ca 100 personer så har någon lämnat uppgifter om andra tibetaner i samma grupp till "främmande makt"!
Nu har man gripit denne person och skall väl i sinom tid åtala honom.
Alltså, är detta en viktig verksamhet för svensk säkerhetspolis? Då förstår man bättre den nesan som man drabbades av för en tid sedan när man höjde beredskapen till 3 eller 4 på den 5-gradiga skalan och gick ut med mycket kryptiska informationer om en förestående attack mot vårt samhällse. Man jagade en oerhört farlig man och allmänheten uppmanades att "leva som vanligt men vara uppmärksam", på vad då undrar man?
Nu visade det sig att den jagade mannen var en asylsökande som bodde i Boden på en förläggning med namn på dörren. En "kraftfull" insats genomfördes och personen fördes i bojor till Stockholm. Ett par dagar senare släpptes han, naturligtvis och sen har det varit hur tyst som helst om detta.
Svensk säkerhetspolis har visat klorna!
Synpunkter?
Hälsningar
Sten e