fredag 18 december 2009

Livets mening....

En klarsynt person sa en gång för ganska länge sedan apropå frågan om "Vad är meningen med livet?

Livet i sig är meningslöst
men,
man kan göra det meningsfullt!

Sture Bergwall (f d Tomas Quick)

En enkel reflexion: Om inte Quick har utfört morden, vem har då gjort dessa bestialiska dåd ? Åtta mord är därmed fortfarande inte lösta!

torsdag 17 december 2009

Klimatbluffen Nr 4

Nu är dom igång igen. Domedagsprofeterna som försöker lura i oss att om polarisarna smälter så kommer havsnivån att höjas med 10 meter!!! Ja du läste rätt - i TV basunerades ut att havsnivån skulle höjas med 10 meter vilket skulle betyda att t ex Malmö o Göteborg skulle dränkas. Finns ingen vettig journalist närvarande när man bestämmer vad som skall publiceras?

måndag 14 december 2009

Varning......

utfärdas för att anlita skiljerådet vid Handelskammaren i Göteborg åtminstone om de som skall handlägga tvisten heter Caldenby, Ramberg och Ogvall. Dessa tre personer har inga skrupler alls när det gäller rätt/rättvisa/etik/moral. Endast den egna plånboken och whiskyflaskan betyder något....
Synpunkt? maila skonaren.ab@telia.com

Klimatbluffen Nr 3

UTSLÄPPSRÄTTER.
Ånyo ett nytt sätt att på ett smart sätt omfördela förmögenheter inom lagens ram, men på ett etiskt o moraliskt förkastligt sätt.
Synpunkt? maila skonaren.ab@telia.com

Klimatbluffen Nr 2...

Hörde på nyheterna att u-länderna protesterar mot i-länderna vid klimatmötet i Köpenhamn. Tacka fan för det, i-länderna håller ju på att lura skjortan av u-länderna. Vår miljöminister kan ju inte längre dölja sin irritation över att det inte "går fortare framåt".
Han vill naturligtvis ha en fjäder i hatten, att det drabbar de fattiga i u-länderna struntar han fullständigt i, sådan är kapitalismen.
Synpunkt? maila då skonaren.ab@telia.com

Sveriges hjältar....

Jag anser att de riktiga hjältarna är all personal på Sveriges förskolor som plikttroget, varje dag mellan 06.15 o 17.30 och i vissa fall ännu längre fram på kvällen tar hand om Sveriges Framtid, barnen. som uppfostrar dom, snyter dom, föder dom, torkar dom i ...., är deras fasta o trygga punkt i tillvaron under en tid som egentligen är den allra viktigaste för dom.
Så att föräldrarna kan förverkliga sig själva och göra karriär, glassa runt på flotta kontor, dricka kaffe latte, sitta i viktiga möten, surfa på internet m m av allt som den moderna människan gör och som är en rättighet att ta tillvara, samhället klarar ju av barnomsorgen.
Alltså HEDER ÅT ALL PERSONAL PÅ LANDETS FÖRSKOLOR - NI ÄR DE RIKTIGA HJÄLTARNA I SVERIGE.