torsdag 30 september 2010

Idol....

TV:n går i bakgrunden, Jidhe försöker få programmet att verka betydelsefullt, publiken är nästan i exstas, oklart om varför, men troligen är dom mutade. Idoljuryn framstår som kunniga, lägger pannorna i djupa veck och försöker sig på analyser av de tävlande, men herregud detta är ju inte på riktigt, förutom för de tävlande. Att utsättas sig för denna förnedring borde vara straffbart. Mobbing i skolorna förkastas av alla, diskriminering på arbetsplatserna fördöms. Allt detta får de stackars ungdomarna med drömmar om idolskap etc vara med om bara för att TV4 måste sälja reklam för att finansiera sin verksamhet-

Samma gäller det märkliga programmet"Kungarna av Tylösand". Jag har full förståelse för att Per Gessle blev förbannad.
Lägg ner skiten, sluta att titta på dessa urdåliga kanaler, TV3, TV5 etc.
Synpunkt? skonaren.ab@telia.com
Välkommen.

Alkolås igen...

Extra nykterhetskontroll har tydligen skett i stora delar av landet idag. Själv har jag kört ca 40 mil idag på alla möjliga sorters vägar, allt från storstadstrafik till intensiv motorvägstrafik i västsverige. Jag har inte sett en enda kontroll!!!
Emellertid är detta ett oerhört resursslöseri, att använda högt utbildade poliser vars uppgift bl a är att förhindra brott, till att stå vid s k kontrollplatser och låta bilförare BLÅSA i en apparat. det finns ju ALKOLÅS. Varför utnyttjas inte detta hjälpmedel? Då kunde poliserna syssla med annat i stället, t ex visa sig ute på vägarna och på så sätt få bilisterna att dra ner på farten. Farten dödar, och med lägre fart skulle många allvarliga olyckor kunna förhindras eller bli mindre kännbara för de som drabbas.
Eller så kunde dom gå runt bland kommunpamparna i Göteborg och kolla hederligheten hos dom, eller varför inte ta en sväng inom på Handelskammarens kontor i Göteborg och kolla hur det är med jävigheten bland deras jurister. Där skulle dom få fullt upp och dessutom är det varmt o skönt inomhus till skillnad från kalla o dragiga vägkanter utomhus.
Synpunkt eller vill du veta mer? maila till mig s får du svar: skonaren.ab@telia.com
Sten

onsdag 29 september 2010

Välkommen Line...

Kul att Du följer min blogg.... jag följer Din också.
Spännande att se om flera följer Ditt exempel.....
Onsdagkväll i Malmö, i morgon styr jag kosan mot 7-häradsbygden igen, fredag hemma i Rydboholm i kanten av skogen, i lugnet på Orrleken.
Vi hörs....

måndag 27 september 2010

Kamphundar i Sverige.....

Nu har det hänt igen. En joggande tjej i Borås attackerades av en kamphund och höll faktiskt på att bli ihjälbiten!!! Hundra stygn tvingades man sy på hennes armar o ben. Helt oacceptabelt att dessa hundra fortfarande får finnas i landet.