torsdag 14 augusti 2014

Svenskar ansluter sig till ISIS...

För det första är dessa svenskar inte svenskar, möjligen svenska medborgare, men ursprungligen har man kommit hit som flykting från krig o elände, fått en fristat här i landet, utbildning, pengar och till slut svenskt medborgarskap.
Nu "belönar" man Sverige och de riktiga svenskar denna generositet med att frivilligt åka tillbaka till gangsterstaten dom flytt från och börja slåss och kriga. Helt o fullt ett stort hål i huvudet på dessa personer.
Sverige borde omgående dra tillbaka deras svenska medborgarskap vilket skulle betyda att om dom blir tillgångatagna eller skadade eller t o m dödade, vi här i landet inte har något ansvar för deras liv.
Man måste ju bestämma sig, skall man stanna här p g a skyddsbehov eller skall man slåss i sitt hemland.
Det är rent ut sagt för dj---ligt, staten o skattebetalarna lägger ut miljarder på en humanitär behandling av flyktingar och så gör dom så här!
Synpunkt?
Hälsningar
Sten E
PS. när dessa jihadister sen kommer tillbaka till Sverige så är dom troligen potentiella terrorister med allt vad det kan innebära för befolkningen DS

onsdag 13 augusti 2014

Tiggarna utanför butikerna....

Ett förbud är inte lämpligt, däremot så tycker jag att man inte skall lämna pengar eller annat i de små muggarna som står framför dessa fattiga människor från Rumänien. Får dom inga pengar så upphör verksamheten automatiskt.
Men det är ju ingen revolutionerande tanke, det begriper alla att så blir det. Däremot, om människor fortsätter att lämna bidrag så fortsätter verksamheten.
Sen tycker jag att det är alldeles åt he---vete att sånt skall få förekomma i Europa år 2014.
Men att man som politiker inte skall få uttrycka en åsikt, det är lika mycket åt he--vete.
Synpunkt?
Hälsningar
Sten E