lördag 10 oktober 2015

Det eviga tjatet om flyktingar.....

Detta eviga tjat om flyktingar, vuxna som yngre, från Somalia, Eritrea, Syrien ja från snart sagt alla jordens hörn. Alla vill till Sverige och vi skall då upplåta allt vi har för att ta hand om dessa människor.
Det är nästan så man avundas ungrarna som har en regering som i första hand tänker på sin egen befolkning och i andra hand på de som står o knackar på dörren och vill komma in.
Det är som om villaägaren i Sverige okritiskt skulle öppna sin dörr, sin trädgård för kreti o pleti att bara traska in och ställa krav på mat o husrum. Hur skulle det se ut?
Ordning o reda måste finnas i ett väl utvecklat och civiliserat land som Sverige. Som det är nu så visar utvecklingen att man fullständigt tappat greppet om invandringen. Vad är politikerna mål egentligen? Är det att vi skall byta befolkning i framtiden? Man pratar om att så fort som möjligt sätta flyktingarna i arbeten, VILKA ARBETEN? Vi har 400 000 vanliga svenskar arbetslösa i Sverige och dessa talar dessutom vårt eget språk. Därför frågan, vilka arbeten skall flyktingarna sättas i???
Öppnar man en tidning läser man snyfthistorier om människor som vandrat o vandrat genom Europa för att komma till Sverige!!! Vem kan tro på sådant dravel? Jo våra politiker och den mest naive är vår s k invandringsminister Morgan Johansson som skulle passa bättre som väderleksuppläsare i TV. Han vet ju ingenting och har ingen som helst vision om utvecklingen. Bedrövligt att inte han byts ut omgående.
Slår man på TV ser man samma arkivklipp med överlastade gummibåtar på nåt hav, oklart om det är Medelhavet, men så sägs det i alla fall.
Slår man på radion så har t o m barnprogrammen snyfthistorier om flyktingbarn och deras umbäranden. Sorgligt givetvis, men var finns föräldrarna?
De påstådda ensamkommande flyktingbarnen är i regel från 15 år o uppåt och absolut inga barn mer än möjligen i formell mening i vårt land, men inte i verkligheten.  Och samma där, hur kan föräldrarna skicka iväg sina barn på osäkra resor över halva jorden? Jo genom smugglarnas försorg naturligtvis till väldigt mycket pengar. När ungdomarna väl kommit på plats i Sverige och registrerat sig är det snart sagt fritt fram för anhöriginvandring.
Ni läser rätt, detta är en katastrof för vårt land och allt som byggts upp av generationers hårt arbetande människor håller på att raseras på grund av katastrofal politik.
Byt regering omgående, dvs utlys nyval!
Synpunkt?
Hälsningar
Sten E
PS. Löfvén lovar nu att flyktingarna skall bo i tältläger, men då sa militären att då går inte därför att dessa tält som man tänkt sig saknar latriner och sängar!!! Häpp, vilken statsminister vi har.
För den som inte vet, latrin är en torrtoalett och användes av militär personal i fält under krigsliknande former. Undrar vad flyktingar från krigsområden tycker om detta? DS.

fredag 9 oktober 2015

Flyktingkaoset igen......

Den svenska regeringen har tappat greppet om situationen, det kan varje människa i hela landet begripa och det gör man också. Däremot så spjärnar ledande politiker i regering emot med alla till buds stående medel. Senast föreslog Löfvén tältläger som logi för asylsökande!!!!!
Prognoserna pekar mot 150 000 st under 2015!!!!
Alla ser att så här kan vi absolut inte ha det. Gör som Ungern t ex, stäng gränserna och försök återskapa gällande bestämmelser. Snart har vi inga pengar till oss själva här i landet, skolor, äldrevård, sjukvård t ex måste snart sätta sig som tiggare, men frågan är var?
Det föreslås nu att kommunalskatterna skall höjas med 2 kronor/100 vilket är enormt mycket, allt för att få pengar till asylpolitiken.
Nä, se till att nuvarande regering röstas bort i ett nyval, men gör det omgående.
Det går åt hel....vete med raketfart annars.
Synpunkt?
Hälsningar
Sten E

Fotboll, EM-kval i kväll

Sverige skall i kväll möte Liechtenstein i en mkt viktig match. Oavsett vilket lag Hamrén lyckas plocka samman så skall Sverige vinna med väldigt många mål. Det är en enorm skillnad på dessa två lag och man behöver absolut inte hålla på med taktiska drag och kluriga uppställningar för att slå ett sånt dåligt lag som Liechtenstein.
Risken är emellertid att man är alltför taktisk och glömmer bort att spela fotboll, då kan det gå riktigt åt fanders.
Lycka till!
Sten E