lördag 12 december 2009

KLIMATBLUFFEN Nr 1.

Hej ni alla som väntat på att jag skall komma tillbaka i bloggsfären. Den som väntar på något gott o vettigt får nu sin belöning i form av nya vettiga inlägg från mig.


Vi börjar med Klimatdebatten som nu når sin höjdpunkt i det s k Köpenhamnsmötet. Detta möte kommer att kosta I-länderna ofantligt många sköna miljarder som skulle kunnat användas till mycket vettigare ändamål. Det beror på att all världens politiker nu måste visa s k handlingskraft för att inte tappa ansiktet inför medborgarna åtminstone en del t ex journalister, miljöaktivister m fl.


Under tiden snurrar jorden på som om inget har hänt och bryr sig inte speciellt mycket om vad vi gör på vår vandring här i livet.

T ex har Reinfeldt & Co informerat Moder Jord att EU m fl har bestämt att temperaturen inte får öka med mer än 2 gr C ? Vilken sanktion har man tänkt sig om så inte sker? För man tror väl inte att det är människorna som besämmer över vindar, temperaturer, jordenaxelns lutning, havsströmmarna m fl av naturliga krafter?


Jag rekommenderar den som vill veta lite mera, s k kortfakta , att slå upp ordet ISTIDER i Nationalencyklopedien. På en kvarts läsning står allt klart och därmed kan man lägga ner alla dessa hemska STORMÖTEN världen över som inte på något avgörande sätt kan påverka om det blir kallare eller varmare här på jorden.

Det kommer mera...........