fredag 16 november 2012

Sverigedemokraterna...

Det var ett evinnerligt tjat om att SD är ett främlingsfientligt parti! Det är dom inte, dom önskar bara att vi får en ANNAN invandringspolitik. Det är i allra högsta grad till för att göra det bättre för de som kommer hit, men ett stort fel i debatten i ankdammen Sverige är att man buntar samman invandring- och flyktingpolitik. Det är två helt olika saker. Jag känner personligen väldigt många invandrare eftersom jag vistas i Malmö minst hälften av min vakna tid. Fantastiska människor som driver företag, har anställda och gör rätt för sig här i samhället. Jag vill absolut inte vara utan dessa fina människor.
Men, vad har 40 000 somalier och ännu fler av deras anhöriga i Sverige att göra, egentligen? Som skyddsplats för vad och från vem? Det finns säkert 50 länder som man passerar på vägen från Somalia till Sverige, varför kommer man just hit? Troligen för att här är KASSAN öppen och det vet man om. Är jag nu rasistisk som har dessa åsikter? Jag bara undrar. Vi har åsiktsfrihet, yttrandefrihet, tryckfrihet och TYCKFRIHET.
På varje arbetsplats i landet så har man samma åsikt som SD just i den här frågan.
Sen är det så att musilimerna har som långsiktigt mål att se till att islam skall härska över hela världen.
Glistrup i Danmark visste vad han varnade för.
Nä, sätt upp en skylt vid entrén till Sverige: VÄLKOMMEN TILL SVERIGE, MEN OBS KASSAN ÄR STÄNGD.
Sen kan Sverige ta dessa pengar och fördela på pensionärer och barnfamiljer.
Synpunkt?
I så fall välkommen att maila till :  skonaren.ab@telia.com
Hälsn
Sten E.

PS. På tal om våldsamma politiker så minns väl alla Kjell-Olof Feldts boxningsmatch på ett hotell i Kiruna för en herrans massa år sedan, eller moderaten Bill som rusade runt i Stockholm, berusad framförande en barnvagn med en baby i, eller Gudrun Schymans personliga avträde i en rabatt utanför en biograf eller teaterbyggnad. DS

PS 2. Som svenskt ord betraktat så måste väl alla hålla med om att sverigedemokrat är det finaste epitet en människa kan få, eller? Känn på ordet o tänk efter vad varje orddel betyder. DS 2.