fredag 9 augusti 2013

Journalister igen....

Journalister har ingen koll alls på det som skrivs, ingen rimlighetsanalys görs eller faktakontroll heller. Bara in med en braskande rubrik, sen säljer tidningarna som smör i solen.
Kyrkogårdsmordet visade sig vara kvarlevor av en person som begravdes i slutet av 60-talet och som tillhörde en 39-årig kvinna.
Hur i herrans namn kan man få det till att det var ett litet barn i en plastsäck!!!!
Journalister, skärp er!
Hälsningar
Sten E

tisdag 6 augusti 2013

Misstänkt bomb i Malmö o i Köpenhamn....

Överallt dyker dom upp, dom misstänkta bomberna och genast skall speciella bombgrupper kallas in och gator o torg avspärras till allmänhetens stora förtret. Jag minns inte att det någonsin varit en riktigt bomb som man slår larm om.
Det är nog tid att myndigheterna börjar ta det lite kallt i såna sammanhang.
Hälsningar
Sten E

söndag 4 augusti 2013

"Terrorhoten" från ????

De senaste dagarna läser vi i tidningarna att USA gått ut med varningar för terrorhot/handlingar och därför tvingas stänga ett 20-tal ambassader runt om i Mellan Östern. Även några andra väststater har gjort samma sak.
Möjliga förklaringar till detta:
1) al-Qaidaledarna har skojat och pratat om olika terrorhot över internet för att se vad reaktionerna blir från USA:s sida, dvs om övervakningen är sån som man talar om nu för tiden.

2) USA vill visa att övervakningen, som Snowden avslöjade, verkligen har gett resultat i form av ett avvärjt terrorattentat. Dvs, det kommer naturligtvis inte att hända något, men man har byggt upp en illusion att något VAR PÅ VÄG ATT HÄNDA, men nu är det undanröjt. Allt är naturligtvis hemligstämplat, så vi får aldrig veta sanningen, men det skadar ju inte att försöka tänka och läsa mellan raderna också.

Ingen initierad tror väl på allvar att terrorhot avhandlas över internet eller ens över telefon. Hade det varit verklighet hade givetvis höken Obama skickat en drönare under tiden som han själv leker med sina barn eller sin hund.
Obama är en likadan kålsupare som föregångarna.
Så är det o så kommer det att förbli i all evighet........ eller?
Hälsningar
Sten E.