fredag 21 oktober 2011

Gaddafi eller hur det stavas.....

Libyens diktator har mördats av rebellerna och all världens journalister och höga politiker tävlar om vem som kan applådera högst åt detta barbariska sätt att oskadliggöra en motståndare.
Värst är nog de utsända reportrarna från t ex Sveriges Radio, speciellt en kvinna som tycks lida av ett stort komplex och som på alla sätt måste tävla med männen om att uttrycka sig i de grövsta beskrivningarna om hur han mördades, blodet sprutar ur ett hål i huvudet etc etc etc!!!!!
Mycket osmakligt och naturligtvis totalt meningslöst.
Denna reporter och alla andra blodtörstiga människor bör spela upp Tankar för Dagen som sändes idag, fredagen den 21 oktober 2011 kl 06.50 i P1.
Där får ni svar på tal och en lektion i hur man beter sig gentemot människor som mördas på allmän gata, vare sig det sker i Sverige eller i Libyen.
Skäms på er alla !!!!
Var finns humanismen idag???
Kommentar tack!
Sten Eklöv

onsdag 19 oktober 2011

Apropå 91-åringen som skulle utvisas....

....en timme före take off kom beskedet att man ställer in utvisningen, åtminstone för en tid framöver.
Tobias Billström förklarade att myndigheten hade gjort som lagstiftaren tänkt sig!!!!
Dessutom ansåg han, Billström alltså, att de skulle bli alldeles för dyrt för Sverige att låta den gamla damen stanna i Sverige????
Billström är som en robot, progammerad att säga vissa förinspelade ord o meningar och detta fortsätter tills någon gör en uppdatering av minnet......
SE.