fredag 23 januari 2015

"The Mauler"

Hoppas han blir utslagen/uträknad i första minuten, att han tar lärdom av detta och slutar direkt.
Begriper inte att vanliga människor är så fruktansvärt korkade att man kan tycka det är spännande att se hur vuxna buggar står och pucklar på vandra med allt man har i sin makt.
Lägg ner skiten omgående, gå inte dit, legalisera inte denna hemska misshandel. Lås in utövare för tid o evighet.
Det är faktiskt inte klokt att sånt kan få förekomma år 2015 och att tidningar m fl massmedia skriver spaltmeter om eländet.
Skulle ni som skriver och hyllar detta, skulle ni gilla att era egna barn eller andra närstående skulle syssla med detta?
Nä, jag tänkte väl det!
Tvi vale!
Synpunkt?
Hälsningar
Sten E

onsdag 21 januari 2015

Jihadkrigare från Sverige....

Sluta dalta med dessa individer. Stifta lagar och regler och gör alltsammans offentligt.
Alltså, alla "nysvenskar" som väljer att åka till Syrien för att deltaga i krig eller till nån annan del av världen där banditer och andra terroristgrupper, av vilket slag det än är, och som härjar och sprider död o förintelse kring sig, alla dessa personer skall vara på det klara med att en anslutning till dessa grupper är i svensk lag en kriminell handling som innebär fängelse i minst 10 år, tillbakadraget medborgarskap och återbetalningsskyldighet av samtliga ekonomiska förmåner m m som vederbörande åtnjutit under hela tiden personer i fråga befunnit sig i Sverige.
Dessutom skall samma repressalier drabba personens familj, plus utvisning ur landet för alltid.
Allt skall vara fullständigt klart för alla flyktingar som anländer till Sverige på deras eget språk och med underskrifter på dokument som visar att man till fullo har begripit vad det handlar om.
Det är tid att Sverige sätter ner foten.

Synpunkt?
Hälsningar
Sten E