måndag 8 oktober 2012

Känsliga människor.....

Två kända TV/radioprofiler tvingas nu bort från sina arbeten därför att man har benämnt fotbollsspelare för svartingar. Dom kommer från mörkaste Afrika och är faktiskt kolsvarta, vad är det för nedlåtande i att kalla dom för svartingar? Men det officiella Sverige blundar för vad alla svenskar dagligen tänker o säger i slika frågor. Det är beklämmande. Man vill alltid lägga locket på och vill inte se sanningen som den är. Människor i Afrika med svart hudfärg är och förblir negrer!
Synpunkt?
skonaren.ab@telia.com
Hälsn
Sten E.
PS. Dom kallar oss för svennar. Det bryr jag mig inte om! DS

söndag 7 oktober 2012

Partiledardebatten...

Kollar just nu på TV:s partiledardebatt och det är väl som vanligt, anklagelser åt alla håll om än det ena än det andra.
Men det som gör mig mest oroad är Reinfeldt och hans mörka ögon, man blir nästan livrädd. Tänk att möte denne man en mörk kväll i en mörk gränd, hu hu hu .....
Varför?
Och att Alliansen tycks ha anammat tankarna i Reinfelst bok från 1994 " Det sovande folket".
Försök hitta den, det är inte lätt och det förstår jag att man försöker undvika. Men jag har den, nedladdad i datorn och kan ta fram den när jag vill läsa vad alliansen verkligen menar med sin politik. Jag är inte säker på att Lööf och de andra partierna i regeringen har läst boken.
Hälsningar
Sten Eklöv