lördag 6 juni 2009

EU-Valet igen.....

Vad skall man rösta på egentligen? Om man tycker att Sverige skall lämna EU så bör man rösta på SD, men om tillräckligt många röstar på SD så kommer dom ju IN I EU, och det var väl inte riktigt meningen, eller....?

Nåväl jag förstår ju vad man menar, men en liten paradox är det ju i alla fall.

Nu är det ju även som så att 175 000 kr/månad kan ju få även den mest envise att ändra sig.

Förresten, jag har fått några nya läsare om än i familjen, Michael och Maria vet jag numera är trogna läsare av vettiga åsikter. Nu har jag snart kommit upp i 10 st!!! Kanske Ellen läser min blogg ibland, jag vet inte, men om du gör det Ellen så lämna ett litet svar, det uppskattar jag.

Vi hörs igen, var så säker.....

Nationaldagen .....födelsedagen

Hipp Hipp Hurra, Magnus J o Marina har fått sitt första barn, en liten tös blev det. Tänk att hennes födelsedag kommer för alltid att vara helgdag och flaggdag.

tisdag 2 juni 2009

Miljöförstöring, är klotet hotat?

Hörde nyss att man nu kommit fram till att naturen återhämtar sig förvånansvärt fort från nedskräpning etc. Häpp, då är det väl inte så farligt med utsläpp av koldioxid etc från bilar eller oljeeldade hus m m. Al Gore har ju åkt över hela världen och skrämt upp människor med uttalanden som : Polarisarna smälter och på sikt höjs havsnivån med upp till 6 meter!!! Han verkar inte riktigt påläst den där Gore.

Nä jag säger bara så här: Istiderna kom och gick, utan bensindrivna bilar som miljöförstörare etc. Hur gick det till månne? Troligen reagerar naturen instinktivt och ändrar förutsättningarna efter sina egan lagar. Vi människor bara skrapar på ytan, men vi tror däremot att vi är så himla betydelsefulla men så är det inte.......... ett försiktigt förhållande till naturen o miljön utan överdrifter åt något håll är det bästa.

söndag 31 maj 2009

Nyansera språket tack!

Vänligen sluta att använda ordet sparkad för att beskriva att en person har slutat sin anställning. Det är ett mycket fult uttryck för en tråkig händelse.