fredag 22 mars 2013

Sverige - Irland 0-0

Så går det när Sveriges bästa spelare inte får vara med i startelvan. Kommentatorerna klagade på att mittfältet var som ett öppet fält för irländarna och det förstår var o en som kan lite fotboll att så blir det när den bäste inte är med.
Jag talar om Anders Svensson som aldrig slår en boll utan tanke....
Men Hamrén och Svensson går inte ihop, det syns lång väg.
Så adjö Brasilie-VM, ni får inte se Sverige där!
Sten E.

onsdag 20 mars 2013

Reinfeldt v/s Billström...

Statsministern visar prov på utomordentligt dåligt ledarskap när han offentligt läxar upp en av sina ministrar. All kritik från honom mot en närstående lierad faller direkt tillbaka på avsändaren.
Regeringschefen har ju inte direkt visat sig ha fingertoppskänsla i sina uttalanden och inte heller den här gång så uttalar han sig på sånt sätt att han kan komma i fråga för något högre retorik/talarpris.
Diktatorfasoner är väl rätt benämning.
Men, läs hans bok "Det sovande folket" så ser ni direkt hans rätta jag. Inte speciellt trevligt må jag säga.
Hälsningar
Sten E.

tisdag 19 mars 2013

Billströms sanning.....

.... som är dagens sanning och dessutom den vanliga svenskens sanning faller inte inom ramen för det offentliga/officiella Sveriges. Skamligt och pinsamt må jag säga!
Stå på dig Billström och kämpa för din rätt att uttrycka dina åsikter även om etablisemanget uppvisar en sedvanlig dubbelmoral.
Sten E.

Cypern, heja Cypern...

Ett litet land som Cypern vågar sticka upp mot banditerna inom EuroGruppen som har planerat att stjäla upp till 10 % av bankkundernas sparkapital!
Sten E.