torsdag 5 februari 2015

Ukraina....

Just nu ser jag på Aktuellt och en säkerhetspolitisk expert Fru Persson blir intervjuad av en kvinnlig programledare. "två blinda hönor" skall leda varandra! Reportern är angelägen att få "experten" att tvinga fram ett klart ställningstagande till att Europa befinner sig på tröskeln till storskaligt krig, men "experten" tvekade och erkände att hon inte var rätt person att yttra sig om sådana saker???
Vad fan gjorde hon i studion?
Vilket försvar vi kan ställa upp med!
Hälsningar
Sten E

tisdag 3 februari 2015

NU MÅSTE USA OCH NATO GRIPA IN!

IS, Islamska Staten, måste oskadliggöras omgående. Hur länge skall omvärlden stå o se på hur IS mördar människor på det mest bestialiska sätt som vi hört talas om sen Hitlertyskland?
Och vi här i Sverige, när skall vi vakna och agera på de som åker ner till området för att strida o slåss tillsammans med dessa vildar.
Det finns t o m kommuner, Örebro t ex, som på fullt allvar startat ett rehabiliteringsprogram för dessa vildar som kommer tillbaka efter "tjänstgöring" i mördarband!
Hur fan tänker dom i Närke?
Alla flyktingar som kommer hit skall få klart för sig redan från början att OM man funderar på att åka ner för att slåss så förlorar man alla rättigheter som man har fått som flykting när man kommer hit. Det gäller hela familjen och inte bara detta utan även en omedelbar återbetalningsskyldighet för allt som Sverige betalt ut i stöd etc till familjen.
Åtgärden att åka till stridsområden skall vara straffbelagt med långa fängelsstraff som följd.
Vi kan inte hålla på att dalta med dessa människor längre.
Och till slut idag, Nato och USA, ni ta ert ansvar, invadera området och ta samtliga medlemmar och sympatisörer till IS som krigsfångar och skicka dom till Guantanamobasen för regelrätta rättegångar.
Detta måste vara en global angelägenhet.
När ni ändå håller på, så kan ni sen åka ner till Nigeria och göra samma sak med Boko Haram!!!
Det var allt för idag!
Synpunkt?
Hälsningar
Sten E