fredag 20 februari 2015

Greklands sak är vår sak!

Hjälp Grekland i dess kamp för självständighet från den hemska trojkan som håller på att förgöra landet.
Lägg 1 semestervecka i Grekland i år!
Om alla i hela Europa gör så, eller åtminstone många många fler än de senaste åren så hjälper vi alla till att stötta grekerna.
Maten är superb, solen och baden är fantastiska.
Hälsningar
Sten E

Journalister - SKÄRP ER!!!

Gång på gång tvingas vi som läser och lyssnar på nyheter tvingas konstatera att: jaha det var alltså inte som dom skrev igår eller i förra veckan.
1) I dagarna basunerade tidningarna ut att en norsk kvinna var terrormisstänkt efter att ha uttalat olika slags hot  som triggade i gång hela maskineriet med polis, säkerhetspersonal etc etc . Tidningarna kör då sitt vanliga race med rubriker som skulle fått Jerikos murar att falla! Vad hände, platt intet, inte en stavelse var sann!! Bedrövligt.
2) Den påstådda inlåsningen av tre st flickor i Bromölla som, enligt tidningen, pågått i åratal visar sig vara en skröna, tidningsanka påhittad av någon som liknar mytoman.
3) Adam, som påstods vara en s k jihadist och som varit i Syrien, skadat sig i strid, åkt hem till Sverige för vård, men som nu planerar att åka ner därför att han vill dö!!!!
Var finns källkritiken??
Han ville inte visa sig med sitt ansikte och använde ett påhittat namn! Herregud säger jag bara. Hur naiva får journalister vara som går på att skitsnack och dessutom kör ut det på bästa sändningstid och skapar en enorm debatt i media.
"Adam" är psykiskt sjuk och behöver omedelbar vård, kanske även journalister kan göra honom sällskap.
Kommentar?
Hälsningar
Sten E

söndag 15 februari 2015

Zlatan, vart är han på väg?

Nu har det väl gått överstyr med vår nationalidol som håller på att förstöra sin hud totalt. Alla dessa tatueringar med namn etc ser ju, ursäkta, för djävligt ut.
Hur kan hans fru tillåta detta?
Hälsningar
Sten E