söndag 9 september 2012

Massinvandring från Somalia t ex....

Egentligen borde vi hålla en folkomröstning om det rimliga i att ta emot 40 000 s k anhöriginvandrare från Somalia även om dom lever ett fruktansvärt liv i Afrika. Det är, enligt min mening, helt förkastligt att svenska skattebetalare skall betala miljarder o åter miljarder för att "hjälpa" utsatta människor från delar av världen vars invånare absolut inte hör hemma i vår del av densamma. Helt olika kulturer, språk, religioner, sedvänjor m m . Hur dom kunna anpassas till vårt samhället. Det faller på sin egen orimlighet, och jag vill inte vara med o betala för detta.
Tips: Låt gränsen stå öppen för flyktingarna, men tala om för alla som kommer att KASSAN ÄR STÄNGD! Då tror jag att de flesta vänder åter.
Flyktingpolitik skall bedrivas i närområdet för att få mest ut av de pengar som Riksdagen beslutat om i "demokratisk" ordning.
Hur roligt är det att ständigt se dessa muslimska kvinnor med kläder som skulle kunna ekipera en hel kvinnoklubb, traskande omkring i sandaler, men med mobiltelefon till örat. Vilken arbetsgivare tror ni anställer dessa kvinnor?  Nä, samhället får sörja för uppehället, men hur länge skall vi gå med på detta?
Synpunkt? I så fall välkommen   skonaren.ab@telia.com
Sten E.