torsdag 3 september 2015

Lätt att köpa SD:s retorik....

Åkesson talar klarspråk när det gäller invandring/integration. Det är väldigt lätt att sympatisera med hans retorik. Självklart skall man ställa utgiftsposterna mot varandra, en mottagning som kostar miljarder svenska skattekronor innebär med självklar automatik att andra angelägna delar av vår välfärd får mindre pengar! Nåt annat synsätt tyder på okunskap, lindrigt sagt, och borde tysta kritikerna.
Jag är inte säker på att de stora flyktingströmmarna som nu väller fram över Europa kan föra något bra med sig. Möjligen kan detta verka som en blåslampa i baken på Europas politiker att göra det enda rätta i detta besvärliga läge, nämligen:
SÄTT TILL ALLA KLUTAR FÖR ATT FÅ SLUT PÅ KRIGEN!!!!
Synpunkt?
Hälsningar
Sten E

1 kommentar:

  1. Jag fattar inte hur politiker och kulturelit kan tro att vi vanliga dödliga inte förstår att det här drabbar oss ekonomiskt. Av någon anledning rättfärdigar man det med att flyktingarna är en tillgång som genererar pengar. Ingen har visat detta utan bara pratar om det. Förstår att SD inte får vara med i debatterna eftersom dom andra skulle få svårt att förklara sig.

    SvaraRadera