måndag 18 oktober 2010

Afghanistan igen...

Sverige styrs av en blodtörstig regering som inte drar sig för att riskera svenska soldaters liv genom att medvetet skicka i väg dom till världens absolut farligaste plats, bergslandet Afghanistan, ett land som i början av 1900-talet beskrevs som paradiset på jorden. Nu är det ett rent helvete där och vad i herrans namn har vi där att göra. Försvarsministern Tolgfors kan numera också kalla sig för Krigsminister.
De enda svenska partier som vill dra tillbaka trupperna omgående är Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna. Heder åt dessa två. Övriga är så angelägna om att alltid visa sig vara bäst i klassen, dvs i FN och EU, att man t o m när en svensk soldat mördats har mage att säga" vi fortsätter".
Svenska folket vill INTE att vi skall befinna oss i krig. Lyssna på alla hjälporganisationerna, dom hatar all militär som förstör för deras humanitära verksamhet. Läs vad Svenska Afghanistankommitén skriver så förstår ni säkert bättre.
Synpunkt? Nä, jag tänkte väl det. Men om någon, till äventyrs, håller med eller mot så är ni välkomna att maila till mig: skonaren.ab@telia.com Förresten, vad betyder "skonaren" tror ni?
SE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar