söndag 7 juni 2009

Matchen mot Danmark....

Det gäller alltså Fotboll! Jag trodde att vi redan "var klara" för VM, att kampen mot Danmark bara var en transportsträcka mot nya stora himmelska mål i Sydafrika men ack vad man bedrar sig. Det visade sig att det fanns 11 motståndare på planen och dom var också intresserade av att åka till Sydafrika. Fräckt tycker jag, vi är ju faktiskt ett mycket större land, vi är betydligt fler invånare och till råga på allt på vår NATIONALDAG. Vi bjöd in Danmark till Råsunda och då tycker man att man kunnat visa en liten gnutta ödmjukhet eller vad säger ni få som läser det här?
Jag satt hela matchen och längtade efter ELFSBORG, di gule, dom hade lurat skjortan av danskarna bl a beroende på att hela laget känner varandra och vet när o var passningarna kommer.
Alltså: Svenska Fotbollsförbundet måste bestämma att vårt landslag skall representeras av landets bästa klubblag inkl dess tränare.
Sug på den karamellen, nu kan vi spara flygbiljetterna till Sydafrika, men åk gärna till Danmark vid returmötet i höst, om inte för matchen så för det goda ölet i Nyhamn.
Lyyyyyckaaaa tiiiiiillllll....... som Hedin alltid säger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar